تعمیر دو چرخه برقی در اصفهان حرفه ای و سریع

شرکت ایران آفا بصورت کاملا حرفه ای و تضمینی آماده ارائه انواع خدمات و تعمیرات دوچرخه برقی در اصفهان میباشد براحتی میتوانید از طریق شماره تماس های داخل سایت با کارشناسان شرکت صحبت نمایید و خدمات مورد نظر خود را دریافت نمایید و در صورت داشتن سوالات متداول میتوانید تا آخر این مقاله درکنار ما باشید تا توانسته ایم سعی کردیم بعضی از سوالات رایج را برایتان بگوییم

تعمیر دوچرخه برقی در اصفهان

تعمیر سریع و تخصصی اسکوتر و موتوربرقی

بزرگترین مرکز تخصصی تعمیر اسکوتر برقی و موتور برقی در اصفهان همیشه آماده خدمت رسانی به تمام همشهریان و هم وطنان عزیز میباشد

جهت خرید اسکوتر برقی در اصفهان با ضمانت و گارانتی میتوانید از خدمات ایران آفا استفاده نمایید

تعمیر حرفه ای اسکوتر برقی در اصفهان

ایران آفا بهترین مرکز تعمیر انواع دوچرخه برقی در اصفهان

چه قسمت هایی از دوچرخه برقی ممکن است خراب شوند؟ (صفر تا صد تعمیر دوچرخه برقی)

باطری دوچرخه برقی، موتور براشلس، شارژر دوچرخه برقی، درایور دوچرخه نمایشگر، دستهی ترمز دوچرخه برقی – سنسور ترمز – سوییچ خاموش و روشن چراغ راهنما – چراغ جلو – لاستیک

آشنایی با انواع باتری های دوچرخه برقی

  1. لیتیوم:

این نوع در آینده رشد بیشتری خواهند کرد چرا که ویژگی های بسیاری دارند، از این ویژگی ها می توان به سبک بودن، کم حجم بودن و بالا بودن ظرفیت می توان اشاره کرد. البته باید این را هم بگوییم که این نوع باتری ها قیمت بالایی دارند ولی به صرفه و دارای طول عمر بالایی می باشند.

  1. لید اسید:

این نوع به نام باتری باتری های خشک شناخته می شوند. از ویژگی های بارز این اینن باتری می توان به فراوانی و قابل بازیافت بودن اشاره کرد. جدا از ویژگی ها از معایبی همچون سنگین بودن و شارژ طولانی نیز برخوردار هستند. این باتری ها با اینکه سه برابر باتری های لیتیومی هستند، اما ظرفیت آنها نصف لیتیومی است.

  1. نیکل کادمیوم:

می توان گفت که این باتری از باتری های لیداسید از لحاظ ظرفیت و حجم، مناسب تر و معقول تر هستند اما دارای قیمت بالاتر و طول عمر کوتاه نسبت به باتری های لیداسید می باشند.

  1. نیکل-هیدرید:

این باتری ها از نیکل کادمیوم طول عمر بیشتری دارند و قیمتشان نیز بیشتر است.

 

 

نکاتی که در هنگام خرید دوچرخه برقی باید به آن دقت نمایید

۱- باتری: باتری تاثیر قابل توجهی بر شتاب گیری، سرعت و مسافت قابل پیمایش دوچرخه برقی دارد. به علاوه، باتری معمولا حدود یک چهارم قیمت یک دوچرخه برقی را تشکیل می‌دهد. بنابراین، واضح است که اهمیت باتری یک دوچرخه برقی در چه حدی بالا است.

۲-  راحتی دوچرخه: اگر دوچرخه ی شما مناسب شما نباشد در هنگام استفاده از آن احساس راحتی نمی کنید. در زمان خرید دوچرخه برقی دو نکته را مد نظر بگیرید: ۱. زین دوچرخه مناسب شما باشد. ۲. این‌که فریم دوچرخه برقی از لحاظ سایز و شکل مناسب شما هست یا خیر؟ این‌که متوجه شوید یک دوچرخه برای شما راحت است یا خیر باید حتما سوار آن شوید. بنابراین، پیش از خرید دوچرخه را سوار شوید و تست کنید تا ببینید می‌توانید برای مدت طولانی بر روی آن سواری کنید؟

۳- موتور دوچرخه برقی: کیفیت کلی و قابل اطمینان بودن، مهم‌ترین بخش در انتخاب موتور دوچرخه برقی هستند. کمیت اعدادی که موتور دارد چندان در این زمینه مطرح نیست. همچنین باید راجع به گارانتی موتور دوچرخه برقی از فروشگاه مد نظرتان جستجو کنید.

۴- دوچرخه برقی مد نظرتان با هر بار شارژ چقدر از مسیر را طی می کند؟

۱- تعداد توقف‌ها و شروع‌های مجدد شما
۲- حرکت در سراشیبی و سربالایی
۳- وزن دوچرخه سوار
۴- فشار باد چرخ دوچرخه
۵- دمای هوا
۶- جهت و سرعت وزش باد
۷- میزان رکاب زدن شما (استفاده از سیستم کمک رکاب) از جمله مواردی هستند که حرکت دوچرخه به آنها وابسته است و مقدار مسیری که دوچرخه برقی می‌تواند طی کند را تعیین می‌کند.

سیستم کنترل دوچرخه برقی چگونه است؟

در این دوچرخه ها تنظیم سرعت و قدرت موتور قابل تنظیم است که به وسیله دسته گاز (سیستم کنترل) این کار صورت می گیرد. این سیستم کنترل روی دسته دوچرخه برقی قرار دارد که دارای سه مدل لمسی، پدالی و اهرمی دارد.
بهترین این سیستم های کنترل، کنترل لمسی است چرا که کار بسیاری می توان کرد مثل سرعت و قدرت موتور، مقدار کالری سوزانده شده، مسیرهای پیشنهادی و همچنین می توانید موبایل خودرا به آن وصل کنید و پیام های خودرا در آن کنترل کنید.

قطعات دوچرخه برقی

موتور دوچرخه برقی

یکی از مهمترین قطعات دوچرخه شارژی موتور و سیستم محرک آن می باشد. موتور دوچرخه شارژی از نوع براشلس بوده و از نوع موتورهای دارای گیربوکس داخلی می باشد . موتورهای براشلس عموما به موتورهایی می گویند که در آنها سیم پیچ ثابت است و پوسته به دور سیم پیچ می چرخد در این موتورها سنسور هایی به نام سنسور اثر هال وجود دارد که وضعیت موتور را به درایورش گزارش می دهد . در بحث تعمیر دوچرخه های شارژی این موتورها هم قابل تعمیر می باشد. تمامی قطعاتی که گفته شد می تواند به مشکل برخورد کند؛ زیرا موتور دوچرخه شارژی در آسیب بیشتری نسبت به قطعات دیگر می باشد.

 

 

هنگام رانندگی دوچرخه برقی خود را با نمایشگر LCD دیجیتال کنترل کنید. این نمایشگر که بر روی فرمان سمت چپ قرار دارد، دارای سرعت سنج، کیلومتر شمار، سطح شارژ باتری، سطح کمک پدال و نشانگر نور است.

 

 

باتری دوچرخه برقی

دوچرخه های برقی از باتری های قابل شارژ استفاده می‌کند و معمولاً می‌تواند با سرعتی بین ۲۵ تا ۳۲ کیلومتر در ساعت حرکت نماید. بسته به قوانین کشورها میزان سرعت دوچرخه‌های برقی با هم متفاوت هستند. به ‌طور میانگین دوچرخه‌ های برقی با یک باتری کاملاً شارژ شده مسافتی بین ۲۵ تا ۶۰ کیلومتر را طی می نماید که البته طول این مسافت بستگی به کیفیت دوچرخه، کیفیت باتری، شرایط جاده و حتی دمای هوا و شرایط جوی و… دارد. در دوچرخه های الکتریکی معمولا از باتری های اسید سرب، نیکل هیرید و یا یون لیتیوم استفاده می شود. 

البته استفاده از باتری های یون لیتیوم و نیکل هیدرید در نسل جدید دوچرخه های الکتریکی مرسوم تر است. بعضی دیگر از دوچرخه ها به شما امکان انتخاب باتری ایده آل بین چند مدل باتری را می دهند در حالی که بعضی دیگر، تنها با یک مدل باتری خاص سازگارند.

 

 

دسته ی گاز و ترمز دوچرخه برقی

یکی از لوازم کنترل سرعت در دوچرخه برقی دسته گاز آن است که از اجزای مهم در سازه دوچرخه شارژی به شمار می رود. دسته گاز دوچرخه برقی مانند یک دیمر یا ولوم عمل می کند و وظیفه کنترل سرعت دوچرخه برقی را دارد.امکان خرابی این قطعه در قسمت لولا وجود دارد و برای رفع کردن مشکل باید این قطعه توسط تعمیرکار دوچرخه برقی تعویض گردد. 

ترمز دوچرخه برقی ، عمل ایست و توقف را بر عهده دارد. خرابی این قطعه کم می باشد اما در صورت خرابی باید توسط تعمیرکار دوچرخه شارژی تعویض گردد. این دو قطعه اعمال حرکت و توقف را فرمان مید هند که در عملکرد دوچرخه نیز بسیار حائز اهمیت می باشد.

 

 

صفر تا صد تعمیر دوچرخه برقی

  • حتما قبل از حرکت با دوچرخه و استفاده از موتور، به رکاب زدن بپردازید چرا که عمر قطعات الکترونیکی را افزایش می‌دهد.
  • در سربالایی‌ها می‌توانید با رکاب زدن به موتور کمک کنید.
  • موقع اتمام شارژ، حتما آنرا از پریز برق جدا کنید.
  • به منظور پایداری بیشتر باتری، سعی کنید باتری را بیشتر از یک هفته بدون استفاده نگزارید.
  • موقع پارک کردن دوچرخه برقی باتری را جدا کنید.
  • کمبود باد لاستیک ها می تواند به موتور دوچرخه برقی آسیب بزند، پس حتما باد آنها را چک کنید.
  • دوچرخه های برقی با اینکه ضد آب هستند ولی به منظور افزایش ایمنی در روزهای بارانی از آن استفاده نکنید.

9 پرسش و پاسخ متداول پیرامون دوچرخه برقی

آیا ولتاژ شارژر در خرابی موتور تاثیر دارد؟

اگر ولت سنج دارید، می توانید ولتاژ دوچرخه برقی را با وصل کردن شاخک ها به دو طرف مثبت و منفی بررسی کنید. همچنین می‌توانید ولت‌ سنج را مستقیماً به اتصال شارژر روی باتری بچسبانید تا مقدار آن نیز به دست آید.

معمولاً اگر باتری به سرعت تخلیه می شود، اولین راه حل این است که تعیین کنید باتری چه مدت بدون شارژ مانده است. اگر بیش از 6 ماه شارژ نشده باشد، به احتمال زیاد باتری شما معیوب است و نیاز به تعویض دارد. اگر باتری کمتر از 8 ساعت شارژ شده است، سعی کنید باتری خود را به مدت 8 ساعت شارژ کنید و سپس ببینید که آیا دوچرخه برقی با سرعت کامل کار می کند یا خیر بهتر است شارژر باتری را بیش از 12 ساعت به دوچرخه برقی وصل نگذارید.
همچنین باید شارژر باتری را چک کنید. اگر ولت سنج دارید، می توانید ولتاژ خروجی شارژرها را تست کنید. ولتاژ باید چند ولت بیشتر از ولتاژ نوشته شده روی شارژرها باشد. اگر خروجی صفر باشد، یا اگر کمتر از ولتاژی نوشته شده باشد، شارژر باتری شما معیوب است.

خرابی شارژر و باتری را چگونه برطرف کنیم؟

گاهی اوقات، شاخک های باتری به درستی قرار نمی گیرند. بنابراین مدار الکتریکی را نمی توان تکمیل کرد. این را می توان به راحتی با استفاده از یک آچار درست کرد به صورتی که آنها را کمی خم کرده و دوباره آنها را به حالت اولیه قرار دهید. همچنین باید پورت شارژر باتری را بررسی کنید. اگر شارژر باتری به دیوار وصل است آن را از برق بکشید. شارژر باتری را به درگاه شارژر باتری دوچرخه برقی وصل کنید و به دنبال چراغ نشانگر روشن روی شارژر بگردید.

اگر هنگامی که شارژر به دوچرخه برقی وصل می شود، چراغ نشانگر روی شارژر باتری روشن می شود، پس سیم کشی و اتصالاتی که به درگاه شارژر می روند خوب هستند و خود پورت شارژر نیز خوب است. در زمین صاف، بیشتر دوچرخه های برقی حدود 30 تا 45 دقیقه برد دارند. اگر باتری کمتر از 30 دقیقه دوام آورد، به احتمال زیاد باتری فرسوده شده و نیاز به تعمیر دارد. اگر  باتری کمتر از 20 دقیقه دوام آورد، تا حدودی فرسوده شده و باید تعویض شود. باتری هایی که به شدت فرسوده می شوند فقط 5 تا 10 دقیقه دوام می آورند.

 

 

در صورت خرابی سیم های ترمز چه کار کنیم؟

اگر در شرایطی بودید و مجبور به ترک ناگهانی دوچرخه برقی کردید، به احتمال زیاد قسمتی از فرمان آسیب دیده است. در صورتی که آسیب به اهرم ترمز یا فرمان شما وارد شده باشد، به راحتی می توان آن را تشخیص داد. اگر ترمزها به دلیل آسیب به عقب کشیده شوند و رها نشوند، سوئیچ بازدارنده موتور همیشه روشن است. قبل از اینکه بتوانید دوباره با دوچرخه برقی خود برانید، باید اهرم های ترمز خود را تعمیر کنید. گاهی اوقات خود سوئیچ نیاز به تعویض دارد. انجام این کار به دانش و تخصص یک مکانیک دوچرخه برقی نیاز دارد که متخصصان ما می توانند در تعمیر آنها به شما کمک کنند.
اگر ترمزهای شما به درستی کار نمی کنند، باید لنت های ترمز را از نظر سایش بیش از حد بررسی کنید و در صورت آسیب دیدگی یا فرسودگی آن ها را تعویض کنید.

آیا شل شدن دریچه گاز اهمیت دارد؟

اگر دوچرخه الکترونیکی با دریچه گاز دارید، ممکن است تمایل داشته باشید که آن را عقب بکشید و بدون رها کردن آهسته رها کنید. اگر این کار را همیشه انجام دهید، می توانید به دریچه گاز آسیب بزنید که این کار در نهایت موجب شکسته شدن می‌شود. استفاده صحیح از دریچه گاز چرخشی به این صورت است که آن را به عقب بکشید و وقتی کارتان تمام شد، فقط آن را رها نکنید، بلکه آن را به آرامی در جای خود قرار دهید.
اگر دریچه گاز شما شل شده است، به احتمال زیاد باید آنها را تعویض کنید. خوشبختانه، جایگزین کردن آنها آسان و ارزان است. شما می توانید با متخصصان ما در شرکت ساپتک تماس بگیرید و به تهیه یکی از آنها بپردازید.

 

 

چگونه از خرابی اتصالات در موتور با خبر شویم؟

سیم هایی که به موتور هاب عقب وصل می شوند را بررسی کنید که اتصال آسیب دیده نباشد. اگر سیم ها قطع شده باشند، باید دوچرخه الکترونیکی خود را دوباره سیم کشی کنید و برای اینکار ما بهترین متخصصان را داریم.
به دنبال سیم های سوخته یا ذوب شده یا اتصالات سیم متصل به موتور توپی عقب باشید. سیم‌ها یا اتصالات سیم سوخته یا ذوب شده نشان‌دهنده گرمای بیش از حد موتور است که می‌تواند باعث ذوب شدن عایق پلاستیکی سیم‌پیچ‌های مسی الکترومغناطیسی موتور شود. موتور را برای هرگونه بوی پلاستیک سوخته بو کنید. اگر موتور بوی سوختگی می دهد، نشان دهنده گرم شدن بیش از حد سیم پیچ های آن است. موتورهای دارای سیم پیچ بیش از حد گرم شده باید همیشه تعویض شوند تا از آسیب به کنترلر جلوگیری شود. اگر عایق سیم‌پیچ‌های مسی ذوب شود، باعث اتصال کوتاه می‌شود و باعث می‌شود موتور کار نکند یا کند کار کند. سیم‌پیچ‌های اتصال کوتاه همچنین می‌توانند با ایجاد مقاومت بیش از حد، کنترل‌کننده را بسوزانند که باعث می‌شود بیش از حد سخت کار کند و بیش از حد گرم شود.
همچنین باید سیستم انتقال نیرو را از نظر قطعات مفقود و عملکرد صحیح بازرسی کنید. قطعات مفقود، فرسوده یا آسیب دیده را تعویض کنید. مشکلات انتقال نیرو می تواند ناشی از فرسودگی کلاچ چرخ عقب، تسمه یا زنجیر آسیب دیده یا چرخ دنده یا چرخ زنجیر تسمه از دست رفته یا آسیب دیده، باشد.

آیا زنجیر های دوچرخه برقی شل می شوند؟

برای اطمینان از اینکه مشکل درست کار نکردن دوچرخه برقی شما صرفاً قطع شدن سیم نیست، ابتدا اتصال موتور روی پایه زنجیر را بررسی کنید. آن بخشی از قاب است که زنجیر در آن قرار دارد. این یک اتصال ساده است و در صورت وجود مشکل، راه حل آسانی است. زنجیر یا تسمه را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به درستی روی چرخ دنده یا چرخ دنده موتور و چرخ دنده یا چرخ دنده عقب نصب شده است.
اگر موتور و زنجیر یا تسمه هنگام اعمال دریچه گاز بچرخند اما چرخ عقب حرکت نکند، مشکل در مکانیزم کلاچ چرخ عقب است. اگر موتور هنگام اعمال دریچه گاز بچرخد اما زنجیر یا تسمه و چرخ عقب حرکت نکنند، مشکل یا زنجیر یا تسمه است، تسمه ای که به درستی کشیده نشده است یا یک چرخ دنده وجود ندارد یا آسیب دیده است. زنجیر و چرخ دنده ها در نهایت فرسوده می شوند و باید تعویض شوند. تعیین طول عمر یک زنجیر دشوار است زیرا بستگی به استفاده از دوچرخه الکتریکی دارد.

 

 

چگونه از وضعیت سلامت سیم های داخل دوچرخه برقی مطمئن شویم؟

کنترلر خود را برای وجود سیم هایی که قطع شده یا به درستی وصل نشده اند بررسی کنید. اگر سیم دارای کد رنگی نیست، باید از آزمون و خطا استفاده کنید تا بررسی کنید که سیم باید به کدام شکاف برود.
اگر کنترل کننده سرعت کار نمی کند، اولین چیزی که باید بررسی کنید کلید پاور است، مطمئن شوید که روشن است. باید فیوز یا قطع کننده مدار را چک کنید. اگر دوچرخه برقی از فیوز استفاده می کند، داخل فیوز را بررسی کنید که آیا سوخته است یا خیر. ممکن است لازم باشد فیوز را جدا کنید و در مقابل منبع نگه دارید تا مشخص شود که آیا سوخته است یا خیر. دوچرخه های برقی با دریچه گاز تک سرعته گاهی اوقات باید به جلو هل داده شوند تا حرکت کنند. 

در حالی که دریچه گاز را کاملا درگیر کرده اید روی دوچرخه برقی پدال بزنید. به محض اینکه دوچرخه برقی به سرعت راه رفتن رسید و دریچه گاز درگیر شد، برق باید تا زمانی که دریچه گاز آزاد شود یا از ترمز استفاده شود، کار کند.

بررسی کنید که آیا سیم، قطعات الکتریکی یا اتصالات سیم سوخته یا ذوب شده است. همچنین باید به دنبال سیم ها یا کانکتورهای قطع شده، شل یا آسیب دیده باشید. تمام سیم ها و کانکتورهای سیم را بکشید و فشار دهید و مطمئن شوید که شل یا جدا نشده باشند. سعی کنید کنترلر را بو کنید. هر قطعه ای که به نظر می رسد ذوب شده یا سوخته یا بوی پلاستیک سوخته می دهد تقریباً همیشه معیوب است و باید تعویض شود. موتورهایی که کمی سوخته اند باید تعویض شوند تا از آسیب دیدن کنترلر جلوگیری شود. کنترل‌کننده‌های دوچرخه برقی برای آزمایش آسان بسیار پیچیده هستند. در صورتی که تمام اجزای دیگری که به کنترلر متصل هستند خوب تست شوند، کنترلر مشکلی ندارد.

اگر کمک پدال دوچرخه برقی خراب شود، اولین اقدام چیست؟

اگر با حالت کمک پدال خود در دوچرخه برقی خود مشکل دارید، این چیزی است که باید بررسی کنید. هر دوچرخه الکترونیکی دارای سیستم کمک پدال متفاوتی است، برخی از آنها در براکت پایینی تعبیه شده اند در حالی که برخی دیگر حلقه ای از آهنربا هستند که در زنجیر چرخ زنجیر جلویی تعبیه شده اند. 

اگر مشکلی با ضربان دار شدن دوچرخه یا عدم تراز بودن سنسور گشتاور دارید، باید سنسور را دوباره وصل کرده و دوباره تنظیم کنید. اگر دوچرخه الکترونیکی شما دارای یک سنسور گشتاور باشد، تنظیمات مکانیکی دوچرخه اغلب می‌تواند روی حسگر گشتاور تأثیر بگذارد، بنابراین هنگام تنظیم چرخ‌ها، چرخ‌دنده‌ها، پدال‌ها، دنده‌ها و غیره این را در نظر داشته باشید. در صورتی که نمی توانید مشکل را تشخیص دهید، به سادگی می توانید مشکلتان را با کارشناسان ما درمیان بگذارید.

اگر کمک پدال حلقه ای از آهنربا در چرخ دنده جلو باشد، یک مشکل رایج این است که آهنرباها به اطراف ضربه خورده اند و اکنون برای کار کردن از سنسور خیلی دور هستند. در این حالت، می توانید از دستان خود یا یک پیچ گوشتی سر صاف برای فشار دادن دیسک به سنسور روی براکت پایین استفاده کنید. گاهی اوقات دیسک آهن‌ربا از تراز خارج می‌شود و میلرزد، می‌توانید این را با ابزارهای ساده تنظیم کنید و از دوچرخه برقی خود لذت ببرید.

چگونه باتوجه به وزن زیاد دوچرخه برقی آن را در خانه تعمیر کنیم؟

یکی از ابزارهای عالی برای تعمیر دوچرخه الکترونیکی خود در منزل، پایه دوچرخه بالابر است. دوچرخه های الکترونیکی بسیار سنگین هستند، بنابراین کار درست روی دوچرخه برقی و بیرون انداختن کمر یا درد زانوها می تواند بسیار دشوار باشد.
اگر حتی پس از بررسی همه این سیستم‌ها همچنان با دوچرخه الکترونیکی خود مشکل دارید، متخصصان ما در مجموعه ساپتک آماده پاسخگویی کامل به شما عزیزان هستند.

 

 

تعمیر تخصصی دوچرخه برقی خود را به ما بسپارید

متخصصان ما همه روزه آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند. شما می توانید با تماس و راهنمایی از متخصصان نسبت به تعویض یا تعمیر درایور، هاب موتور، باتری، مانیتور، دسته ترمز و قسمت تاشو دوچرخه برقی خود اقدام کنید. کافیست با شماره 031-36335881 تماس بگیرید

سوالات خرابی اسکوتر برقی

 

 

مراحل تعمیر اسکوتربرقی توسط شرکت

سوالات خرابی اسکوتر برقی : با شماره های  تماس گرفته و ایرادات اسکوتربرقی خود را مطرح بفرمائید.

پس از تحویل اسکوتر به شرکت عیب یابی و هزینه تعمیر به شما اطلاع داده می‌شود.

ظرف مدت کوتاهی اسکوتر شما تعمیر و به شما عزیزان تحویل داده می‌شود.

در صورت تمایل کارت گارنتی 6ماهه به شما عزیزان داده می شود (هزینه گارانتی جداگانه محاسبه می‌گردد.)

البته لازم به ذکر است در صورتی که هرنوع ایرادی که بتوان آن را از راه دور و تنها به صورت آموزش های تلفنی برطرف نمود به مشتریان آموزش داده خواهد شد.

علایم خرابی اسکوتر برقی کدام هستند؟

  • ضعیف شدن قدرت موتور ها
  • ایجاد لرزش در زیر پاها
  •  کاهش قدرت مانور در حین پیچیدن
  •  خاموش شدن دستگاه در حال حرکت و …

همگی از ایرادات رایج در انواع اسکوتر برقی می  باشند.

 

خرابی اسکوتر برقی

 

انواع تعمیر اسکوتر برقی در این مجموعه:

  • رفع عیب برد اصلی اسکوتر برقی
  • رفع عدم بالانس اسکوتر برقی
  • رفع تغییر زاویه ی اسکوتر برقی
  • رفع عدم برابری سرعت در گردش به طرفین در اسکوتر برقی
  • تعمیر موتورهای اسکوتر برقی
  • تعمیر چراغ های اسکوتر برقی
  • تعویض مدار شارژ باتری اسکوتر برقی
  • تعویض بردهای اسکوتر برقی
  • تعویض و تعمیر بدنه و شاسی اسکوتر برقی

 تعمیر اسکوتر برقی  در بعضی موارد باید حتما به دست تعمیرکار حرفه ای و قابل اطمینان تعمیر شود. مواردی مثل:

  • اگر اسکوتر برقی شما روشن نمی‌شود!
  • اگر چراغ قرمز روی اسکوتر برقی چشمک می‌زند!
  • اگر اگر چرخ های اسکوتر برقی سخت می‌چرخد!
  • اگر از اسکوتر برقی صدایی شنیده شد (صدایی ناشی از ترکیدن قطعات الکترونیکی)
  • اگر اسکوتر برقی مرتبا بوق می‌زند! (آلارم می‌دهد)
  • اگر از اسکوتر برقی بوی سوختگی یا دود به مشام رسید!
  • اگر اسکوتر برقی تحت هیچ شرایطی روشن نشود!
  • اگر اسکوتر برقی در مدت زمان کوتاهی خاموش می‌شود!
  • اگر اسکوتر برقی در هنگام استفاده به یکباره زیر پا خاموش می‌شود!
  • اگر سرعت اسکوتر برقی نسبت به قبل کم شده است!
  • اگر اسکوتر برقی شارژ نمی‌شود!
  • اگر بلوتوث اسکوتر برقی فعال نمی‌شود و یا در هنگام استفاده قطع و وصل می‌شود!

 

تعمیر اسکوتر برقی

 

مجددا لازم به ذکر است در موارد ذکرشده در بالا، از تعمیر اسکوتر برقی بصورت خودسرانه کاملا پرهیز کنید.

زیرا تعمیر اسکوتر برقی نیاز به ابزارهای تعمیر و اندازه گیری اهم و مقاومت تخصصی دارد

همچنین به دلیل بالا بودن ولتاژ باتری اسکوتر برقی و نوع آن که لیتیومی است با کوچکترین اتصالی امکان آتش گرفتن دستگاه وجود دارد.

سوالات خرابی اسکوتر برقی

قطعا موقع خرابی اسکوتر برقی، سوالاتی در ذهن شما پیش می‌آید که ایراد اسکوتر چیست؟ در این بخش، به سوالات خرابی اسکوتر برقی که رایج‌تر هستند پاسخ می‌دهیم.

شایع ترین خرابی اسکوتر برقی

  • عدم کارکرد چرخ ها * نداشتن تعادل در اسکوتر
  • چشمک زدن چراغ قرمز اسکوتر * خاموش نشدن اسکوتر
  • عدم کار کرد یک طرف اسکوتر * سفت شدن چرخ های اسکوتر
  • مواردی که ذکر شده بالا از مهمترین موارد خرابی اسکوتر میباشد که به بررسی هر کدام می پردازیم.

عدم کارکرد چرخها

در بحث تعمیر اسکوتر و خرابی اسکوتر نکته مهم این است که اسکوتر روشن می شود اما حرکت نمی‌کند. در این مورد شما با ریست کردن امکان دارد خرابی اسکوتر شما برطرف شود.

اما اگر با ریست کردن اسکوتر مشکل بر طرف نشود باید برای تعمیر به مراکز  تعمیر تشریف ببرید. در این مورد که بر روی اسکوتر می‌ایستید و چرخ اسکوتر حرکت نمی ‌کند، برد اسکوتر آسیب دیده است.

برخی از مشتریان بدون آگاهی از حساسیت این دستگاه ها، آن را باز می‌کنند و اقدام به عیب یابی می‌کنند. در این صورت امکان دارد شما نه تنها نتوانید اسکوتر را تعمیر کنید بلکه ایرادی به ایرادات دیگر اسکوتر وارد می‌کنید.

پس بهتر است که هرگز بدون آگاهی اسکوتر را باز نکنید. چشمک زدن چراغ قرمز باتری در اسکوترها چشمک زدن چراغ باتری در اسکوتر به معنای تمام شدن شارژ اسکوتر است.

روبرو چراغ باتری اسکوتر یک چراغ وجود دارد هنگام  سوار شدن صحیح اسکوتر چراغ به رنگ سبز روشن می شود و اسکوتر حرکت می کند.

اگر این چراغ به رنگ قرمز چشمک زن روشن شود، باید سریع پیاده شده زیرا اسکوتر دچار نقص فنی شده و قادر به حرکت نمی باشد.

 

 

 

عدم تعادل اسکوتر

نداشتن تعادل یکی از ایرادات اسکوتر می‌باشد. که برای رفع آن ابتدا اسکوتر را ریست کرد. اگر با این کار درست نشد، ایراد از /ناحیه ژیروسکوپ ها یا همان برد های تعادل می‌باشد.

لذا به دلیل حساسیت برد، از بازکردن اسکوتر و تلاش برای رفع ایراد مربوطه جدا خوداری کنید و دستگاه راجهت تعمیر به مراکز معتبر ببرید.

چرا اسکوترخاموش نمی‌شود؟

یکی از مشکلات شایع در تعمیرها روشن ماندن اسکوتر است.

زمانی به وجود می آید که مدار تغذیه اسکوتر یا همان بخش پاور آسیب می بیند.

اگر باطری اسکوتر تخلیه شود دیگر شارژ نمی‌شود . برای رفع این مشکل اسکوتر را به مرکز تعمیرات ببرید.

همه برد های تعادل یا همان (ژیروسکوپ) با هم سازگاری دارند؟

جواب خیر. به هیچ عنوان برد های تعادل را با برد اصلی که سازگار است عوض نکنید برد های تعادلی که از یک کارخانه و با یک نرم افزار شبیه به هم می‌توان جایگزین کرد.

در اصل چیپ هایی که بر روی برد تعادل وجود دارند یکی برای تعادل لحظه ای یا همان ژیروسکوپ و دیگری میکرو چیپ حاوی نرم افزار و دیتای برد تعادل اسکوتر است.

برخی از مشتریان با ما تماس گرفتند و گفتند ما برد تعادل اسکوتر خود را با یک برد دیگر عوض کردیم که به یک باره دیدیم خازن ژیروسکوپ ترکید. ما نباید خود سرانه این کار را انجام دهیم زیرا مشکلی به مشکلات اسکوتر خود اضافه می‌کنیم.

بهتر است از دانش تعمیرات اسکوتر آگاه باشیم. برای تعمیر برد تعادل اسکوتر نیاز به دانش نرم افزاری برنامه های اسکوتر های می باشد زیرا هر کارخانه برنامه منحصر به فرد خود را دارد .

 

مرکز تعمیرات اسکوتر برقی، برد اسکوتر برقی و قطعات اسکوتر برقی

 

چرا اسکوتر به سمت جلو می‌رود اما به سمت عقب نمی‌رود؟

اسکوتر نسبت به ضربه حساس است. اگر اسکوتر ضربه دیده دچار اخلال در حرکت می‌شود عمده ترین ایراد در ضربه خوردگی به اسکوتر ابتدا شکستن قاب است و دیگر اختلال در حرکت اسکوتر برقی می‌شود و اسکوتر برقی که بطور نا منظم کار می‌کند، اخلالی در برد های تعادل آن بوجود آمده است.

اسکوترها دارای دو برد تعادل می‌باشند که کار کردن آنها باید با یکدیگر هماهنگ باشد و cpu در دستگاه هدایت و فرمان این دو برد را انجام می‌دهد.

در صورت ضربه خوردن به دستگاه اسکوتر، این هماهنگی از بین میرود و دیگر اسکوتر در حالت عادی خود کار نمی‌کند.

امکان دارد که اسکوتر با ریست کردن درست شود اما در برخی از موارد این برد ها باید تعمیر یا تعویض گردد.

بهتر است برای تعمیر اسکوتر شارژی خود آنرا به یک مرکز تعمیرات اسکوتر مجاز ببرید. ما این مشکل را برای شما با کمترین هزینه بر طرف می‌کنیم.

 

چرا اسکوتر زیر پا می‌لرزد؟

یکی از مواردی که استفاده کننده گان اسکوتر با آن مواجه می‌شوند لرزیدن اسکوتر در حین سوار شدن و یا پیاده شدن آن و یا حتی در حالت استفاده است.

بهتر است بدانید که اسکوتر ها باید حتما وزن بالای 30 کیلو

 

 گرم را حرکت دهند . اما افرادی که سوار آن می‌شوند نیز این مشکل را دارند حتی وزن آنها نیز بالای 30 کیلوگرم باشد.

برخی از دوستان با ما تماس می‌گیرند و می‌گویند ما حتی وزنمان بالای 30 کیلوگرم است اما باز هم اسکوتر زیر پا می‌لرزد

به دو نکته اشاره میکنم:

  • یک نکته این که دقت کنید اسکوتر در حین سوار شدن می لرزد و یا حتی در حین راندن این دو با هم متفاوت هستند
  • نکته دوم اینکه من بسیاری از اسکوترها را تعمیر کردم به این نتیجه رسیدم
  • که استفاده کننده گان از اسکوترها آنها را به شیوه نادرست ریست می کنند و
  • فکر می کنند اسکوتر آنها ایراد دارد. به این نکات توجه کنید .به طور کل اگر مشکل با این موارد بر طرف نشد . با ما تماس بگیرید.تعمیرات اسکوتر برقی

چرا چرخ اسکوتر من سفت شده و با حرکت کردن ضربه می‌زند؟

این ایراد در اسکوتر ها بر اثر استفاده زیاد از اسکوتر و یا اینکه اسکوتر را روی فرش و یا چمن میرانند.

اگر اسکوتر به این مشکل دچار شد آن را اصلا روشن نکنید حتی قاب اسکوتر را باز کنید و سوکت باتری را جدا کنید چون در این حالت مدار اصلی اسکوتر اتصالی کرده است.

چرا اسکوتر زیر پا بدون اخطار شارژ خاموش می‌شود؟

بیشتر مشتریان عزیز که اسکوتر را خریداری می‌کنند بعد از مدتی با این مشکل رو برو می‌شوند. این مشکل بیشتر از باتری می باشد وقتی باتری خراب شود این مشکل برای اسکوتر بوجود می آید و با تعویض باتری مشکل حل می‌شود.

چرا اسکوتر من یک طرف آن کار نمی‌کند؟

همان طور که می‌دانیم و از ساختار اسکوتر معلوم است، اسکوترها به صورت قرینه کار می‌کنند. یعنی در یک اسکوتر مدارها تقریبا دو بار تکرار شده. یک مدار برای یک چرخ و یک مدار برای چرخ یا موتوری دیگر. اگر مشکلی برای قطعه ای از یک مدار بوجود آید آسی پردازشگر(CPU)دستور حرکت به طرف دیگر اسکوتر نمی‌دهد و اسکوتر حرکت ندارد که در بحث تعمیرات اسکوتر به طور خلاصه به آن اشاره می‌کنیم.

مشتریان عزیزی با بنده تماس می‌گیرند و سوال می‌کنند که چرا اسکوتر من یک طرفش کار نمی‌کند ؟

جواب اینجاست که آیا اسکوتر را ریست کرده اید؟ این مشکل بیشتر با ریست کردن درست می‌شود. اما اگر درست نشد و ایراد برطرف نگردید، برد تعادل شما آسیب دیده است.

عملکرد این قطعه به این شکل است که تعادل را بصورت لحظه‌ای به آی سی مرکزی اطلاع می دهد و اسکوتر تعادل خود را حفظ می‌کند و اگر خراب شود اسکوتر حرکت نمی‌کند.

برای تعمیر این مشکل می‌توانید با ما تماس بگیرید. این را در نظر داشته باشید که برای برطرف کردن مشکلات و خرابی های اسکوتر فقط ریست کردن چاره ساز نیست.

ما در صفحه آموزش ریست کردن به صورت کامل توضیح خواهیم داد که چه زمانی باید این کار را انجام دهید.

اگر شما مدام و پشت سرهم عمل ریست کردن اسکوتر را تکرار کنید ممکن است مشکلی که در بالا توضیح داده ایم بوجود بیاورید.

 

 

تعمیرگاه اسکوتر برقی در تهران

 

 چرا چرخ اسکوتر من به زور حرکت می‌کند؟

موتورها از نوع براشلس هستند و دارای سه سیم برای قدرت موتور جهت چرخیدن و پنج سیم برای سنسورهای داخل چرخ

. اگر در مدار اتصالی باشد موتور سفت می شود و در این مواقع اسکوتر روشن نمی شود.

توصیه من برای شما که به این مشکل برخورد می کنید این است که اسکوتر را جهت تعمیر به تعمیرگاه اسکوتر ببرید.

تعمیرات اسکوتر برقی در نظر داشته باشید که تعویض برد های تعادل(ژیروسکوپ) باید از همان برد اصلی باشد. یعنی باید با برد اصلی سازگار باشد.

در غیر این صورت یا ژیروسکوپ کار نمی کند و یا در برخی از موارد خازن ژیروسکوپ میترکد که خسارات جبران نا پذیری دارد.

 

چرخ اسکوتر من ضربه خورده و در حین حرکت گیر دارد و ضربه می زند :

سوال دیگری که با آن زیاد مواجه شدم از جانب مشتریان این است که از زمانی که اسکوتر من ضربه به یکی از چرخ هاش وارد شد در حین حرکت گیر دارد.

موتور های اسکوتر از نوع براشلس هستند. در موتور های براشلس سیم پیچ ثابت است و پوسته به دور آن میچرخد در اسکوتر ها هم رینگ و لاستیک پوسته موتور محسوب می شوند .

چرا اسکوتر من پس از یک دوره عدم استفاده دیگر روشن نمی شود؟

اسکوتر شما سالم است و هیچ ایرادی از این نظر ندارد، فقط مشکل اینجاست که باتری اسکوتر به اصتلاح به خواب الکتریکی رفته دیگر با اتصال شارژر دستگاه شارژ نمی گیرد.

این ایراد ممکن است حتی با تعمیر باطری هم بر طرف نشود و باید باتری را تعویض کنید

برای اینکه به این مشکل برخورد نکنید حد اقل هفته ای یک بار اسکوتر را روشن کنید و بعد چند دقیقه استفاده آن را به شارژ بزنید تا باتری خراب نشود.

اسکوتر من روشن می شود اما شارژ نمی شود؟

در برخی از مواقع این مشکل به وجود می آید برای اسکوتر ها که روشن می شوند اما شارژ نمی شوند.

بیشتر اوقات این ایراد از خرابی باتری است. وقتی باطری دارای سلول خراب باشد این ایراد پیش می آید در کل وقتی شارژر را به اسکوتر متصل میکنیم باید چراغ شارژر قرمز شود.

که نشان دهنده شارژ شدن اسکوتر است و وقتی چراغ قرمز رنگ به رنگ سبز تبدیل شد یعنی دستگاه شارژ شده است.

اما اگر اسکوتر ایراد داشته باشد این چراغ از ابتدا به رنگ سبز روشن می شود .

 

 

 

سوالات خرابی اسکوتر برقی

چرا اسکوتر پس از باز و بسته کردن قاب جرقه زد و دیگر روشن نشد؟

این مشکلی است که بسیاری از عزیزان به آن مواجه می شوند. توصیه من این است که اگر اسکوتر شما به مشکل برخورد می کند

سعی کنید با متخصص تعمیرات اسکوتر تماس حاصل فرمایید و مشکل را پیگیری کنید این دسته از مشکلات که با آن برخورد می کنیم برای این است که اتصالات را درست بر سر جای خود قرار نداده ایم

حتما قبل از بازو بسته کردن اسکوتر از اتصالات کانکتورها عکس تهیه فرمایید تا برای بستن دچار مشکل نشوید

مهمتر این که مراقب باشید سیم ها بین قاب اسکوتر نماند زیرا با این عمل دچار اتصالی در داخل اسکوتر می شود.

بهتر است برای تعمیر اسکوتر به تعمیر گاه مجرب مراجعه فرمایید . و یا می توانید با ما تماس بگیرید و از راهنمایی های ما استفاده کنید.

به نکات زیر جهت حفظ و نگهداری اسکوتر توجه فرمایید:

  • هنگامی که دستگاه روشن میباشد آنرا به شارژ نزنید.
  • هنگامی که اسکوتر در حال شارژ می باشد آن را روشن نکنید.
  • حد اکثر مدت زمان شارژ کردن اسکوتر دو ساعت می باشد و بیشتر از آن باعث آسیب به باتری می شود.
  • از راندن اسکوتر در شیب تند خوداری شود.
  •  در محیط های مرطوب که باعث خیس شدن اسکوتر میشود خوداری کنید.
  •  ازضربه زدن به اسکوتر و پرش از ارتفاع با اسکوتر جدا بپرهیزید.
  • حد اکثر وزن قابل تحمل اسکوتر را رعایت فرمایید.
  • از حرکت روی آب، خاک، فرش، گل و موارد مشابه خوداری فرمایید.
  • دکمه خاموش و روشن را بیشتر از یک ثانیه نگه ندارید.
  • از تعمیر کردن اسکوتر توسط افراد غیر متخصص بپرهیزید.
  • باتری اسکوتر از نوع لیتیومی بوده لذا از تعمیر خودسرانه بپرهیزید.

چرا در هنگام وصل کردن شارژر به اسکوتر، محل اتصال جرقه می زند؟

گاها ممکن است برای اسکوتر برقی این مشکل بوجود آید که بهتر است با دیدن این ایراد دیگر شارژر را به اسکوتر متصل نکنید.

این خرابی برای اسکوتر ها دلیلش وجود یک اتصالی در مدار برد اسکوتر می باشد.

که بهتر است آن را جهت تعمیر و سرویس به تعمیر گاه اسکوتر ببرید.

 

 

 

سوالات خرابی اسکوتر برقی

شاسی اسکوتر:

اسکوتر ها دارای شاسی آلمنیومی قوی می باشند

اما گاها در هنگام ساخت امکان دارد که آلیاژ به تمام شاسی نرسد و شاسی اسکوتر در حال استفاده بشکند. برای تهیه شاسی می توانید با ما تماس بگیرید.تعمیرات اسکوتر برقی

تعمیر شاسی اسکوتر برقی

آیا وزن بالا فرد باعث خرابی اسکوتر می شود:

قطعا وزن بالا باعث خرابی اسکوتر می‌شود. اما چه وزنی برای اسکوتر بالا است؟

معمولا بین وزن 30کیلو گرم تا 100 کیلو گرم را اسکوتر ها تحمل می‌کنند. اما اگر به اسکوتر فشار وارد شود شاسی اسکوتر می‌شکند و آسیب به قسمت برد الکترونیکی وارد می‌شود و باعث خرابی آن می‌شود. بهتر است زیر وزن های گفته شده استفاده شود. بزرگترین خطر، شکستگی شاسی است که باعث می‌شود سیم های اسکوتر پاره شوند و اتصالی به وجود آورد و اسکوتر باعث آتش سوزی می‌شود.

هیج وقت هنگامی که باتری اسکوتر ضعیف است با آن حرکت نکنید و آنرا به شارژ بزنید.

خرابی بلوتوث اسکوتر

در بحث تعمیر اسکوتر یکی از موارد خرابی بلوتوث اسکوتر است. که بعضی از مشتریان عزیزی با ما تماس می‌گیرند. ظرف مدت کوتاهی بلوتوث آن از کار افتاده است. بلوتوث درواقع یک برد جداگانه هست که به برد اصلی اسکوتر برقی متصل می‌شود و چون از کیفیت ساخت پایینی برخوردار است و همچنین ولتاژ زیادی برای روشن شدن تامین می‌کند از این رو دچار فشار ولتاژی می‌شود و در نهایت میسوزد.

گاهی این سوختن به برد اصلی هم صدمه وارد می‌کند. از نظر تعمیر کاران اسکوتر، عامل خرابی بیشتر اسکوتر ها برد بلوتوث به آنها توصیه می‌شود.

در هنگام خرید اسکوتر مدل بدون بلوتوث آن را تهیه فرمایید و این فرضیه که از بلوتوث استفاده نکنیم تا اسکوتر خراب نشود اشتباه است. چون به طور مداوم برد بلوتوث از برد اصلی اسکوتر تغذیه می‌کند حتی اگر از آن استفاده نشود.

بررسی قسمت ریموت و استفاده از آن در اسکوتر

ریموت در اسکوترها نقش خاموش و روشن کردن اسکوتر از راه دور را دارد. این قطعه هم فواید و مضراتی هم دارد. از فواید این قطعه می توان به خاموش کردن اسکوتر از راه دور اشاره کرد که شما برای ظرف مدت کوتاهی میتوانید اسکوتر خود را خاموش کنید. اما حتما به این نکته توجه کنید که اسکوتر در این حالت روشن می باشد. فقط قسمت هایی که فرمان حرکت را صادر می کنند نیز از کار می‌افتند. در اصل اسکوتر به حالت استندبای در می آید نکته مهم در این قسمت، این است که با ید توجه کرد اگر اسکوتر را برای مدت زمان زیادی مثلا دو ساعت به بالا استفاده نمی‌کنیم. حتما آنرا با دکمه خاموش کنیم زیرا اسکوتر روشن میماند و ممکن است به چیپ اصلی آسیب برسد.

نکاتی مهم بعد از آب خوردگی اسکوتر

ممکن است بر اثر استفاده اسکوتر در محیط های مرطوب اسکوتر دچار آبخوردگی شود که بسیار برای این دستگاه مضر است. زیرا این اسکوتر ها ضد آب نیستند و به رطوبت حساس هستند هرگز اسکوتر را کنار ساحل دریا و یا حتی در روز های بارندگی استفاده نکنید.

نکاتی که بعد از آب خوردگی اسکوتر باید رعایت شود:

  • هرچه سریع تر قاب اسکوتر را باز کنید و سوکت باتری را جدا کنید.
  • بعد با سشوار رطوبت ناشی از آبخوردگی اسکوتر را خشک کنید.
  • برای بررسی و سرویس به تعمیرگاه اسکوتر مراجعه کنید هرگز بعد از آبخوردگی سعی نکنید اسکوتر را روشن کنید. حتی بعد از خشک کردن اسکوتر مجددا سوکت باتری را متصل کنید. ممکن است بین پایه های قطعات و المانهای برد اسکوتر سولفاته زده باشد که باعث خسارت و یا حتی سوختگی قطعات بوجود آید.

یک ایراد شایع در اسکوتر

معمولا اسکوترها یک مشکل برایشان به وجود می‌آید. هنگامی که به اسکوتر فشار بالایی می‌آورید اسکوتر دیگر خاموش نمی‌شود و وقتی اسکوتر را روشن می‌کنید اسکوتر خاموش نمی‌شود!

در این موقع برد اسکوتر شما آسیب دیده است و باید آنرا به تعمیرگاه ببرید. اما اگر به همان شکل رها کنید. باتری اسکوتر تخلیه کامل شده و دیگر با شارژ مجدد روشن نمی‌شود.

اگر قصد آن را ندارید که به تعمیر گاه ببرید، کانکتور باتری را از اسکوتر جدا کنید تا باتری تخلیه نشود.

ایران آفا بزرگترین مرکز تعمیرات دوچرخه برقی و اسکوتر برقی در اصفهان

انواع اسکوتر برقی و موتوربرقی و دوچرخه برقی در اصفهان را خیلی سریع و حرفه ای توسط متخصصین این عرصه به انجام برسانید